Design of functionality and flexibility for an office building

Google's EMEA research and development centre, Zurich

The new Google EMEA Engineering Hub in Zurich stands for functionality and flexibility in the employees' personal workspaces, and for choice and variety in the common areas, thus creating an environment that holistically supports the Googlers in Zurich in their work and their welfare.

This project was put up for discussion in the network series “wieweiterarbeiten – Workspaces of the Future”.

Completion 2008
Planning period 2007-2008
Developer Google Inc., Mountain View (USA)
Architect/planner

Camenzind Evolution Ltd., Zurich/Berlin; Amstein + Walthert AG, Zurich

Uses Working



Comment on

Will not be displayed on public site

X
7
9
M
t
P
e
F

Enter the code without spaces.